Після кривавої неділі у Сартані бойовики зменшили кількість обстрілів

Після кривавої неділі у Сартані бойовики зменшили кількість обстрілів

Бойовики знизили кількість обстрілів

Найманці здебільшого використовували стрілецьку зброю.

Упродовж минулого вечора та ночі ситуація у зоні АТО залишалася стабільною. Бойовики суттєво знизили кількість провокативних обстрілів українських позицій і, здебільшого, використовували стрілецьку зброю. 

Про це станом на ранок вівторка, 18 серпня, інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО. 

Поблизу Донецька, в вечері і наприкінці доби, зі 120-мм мінометів ворог обстрілював українські опорні пункти у Красногорівці та Березовому. Близько 20:00 по Мар'їнці бойовики вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, а Авдіївку двічі накривали вогнем зі 122-мм артилерії і мінометів.

Крім того, найманці били з артилерії калібру 152 мм по позиціях сил АТО в селищах Горняк, Невельське, Красногорівка. 

В районі Маріуполя під вогнем 120-мм мінометів та реактивної артилерії опинилися підрозділи АТО в Старогнатівці.

На Артемівському напрямку бойовики протитанковими ракетами били по селищу Луганське, а по підрозділах української армії в Кримському, що на Луганщині, бойовики вели вогонь з озброєння БМП. 

Загалом упродовж минулої найманці 86 разів порушили режим припинення вогню. 12 разів противник застосував артилерію, 27 – міномети, 52 – стрілецьку зброю і гранатомети.

 

17 серпня, з 18 години і до опівночі ситуація у зоні АТО залишалася стабільною. Незаконні збройні формування суттєво зни...

Posted by Прес-центр АТО on 17 серпня 2015 р.

Раніше повідомлялося, що бойовики вигадали нову тактику супроти українських військових. Бійці розповідають, що бойовики останнім часом перед кожним боєм запалюють траву перед своїми позиціями, аби українські військові не могли вирахувати точне місцезнаходження вогневих точок противника

Повʼязані теми:

Наступна публікація