У штабі ООС підрахували ліквідованих протягом тижня на Донбасі окупантів

У штабі ООС підрахували ліквідованих протягом тижня на Донбасі окупантів

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Терористичні формування втратили 12 осіб убитими.

За інформацією розвідки протягом 8-15 листопада втрати збройних формувань Російської Федерації в неоголошеній війні на українському Донбасі склали 28 осіб. З них 12 було ліквідовано, а ще 16 окупантів припинили активну незаконну діяльність через поранення.

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 16.11.2019 #ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Субота, 16 листопада 2019 р.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, упродовж останньої доби зафіксовано 9 випадків порушення бойовиками режиму перемир’я. При цьому окупанти використовували, окрім стрілецької зброї, 82-міліметрові міномети, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. Неспокійно було поблизу Майорська, Луганського, Новолуганського, Попасної, Старогнатівки, Невельського, Мар'їнки, Лебединського і Березового.

Попри це, тривають роботи на ділянках розведення, зокрема в Станиці Луганській завершується формування відкосу в районі 9 опори мосту, триває фарбування металоконструкції мосту. У районі населеного пункту Золоте-4 триває демонтаж фортифікаційних споруд – у суботу було розібрано бліндаж, обстежено 0,05 гектарів потенційно небезпечної території та вилучено 2 вибухонебезпечних предмети. Очищення територій відбувається і поблизу населених пунктів Богданівка і Петрівське.

Разом із тим безпілотник ОБСЄ на ділянці розведення сил і засобів в районі Петровського Донецької області зафіксував нові позиції бойовиків. Апарат виявив 50-метрову траншею, котра не була зафіксована за даними спостереження від 3 листопада, в якій перебували п'ятеро людей в камуфляжному одязі, приблизно в 580 метрах на південь від північного краю ділянки розведення і приблизно в 1 км на схід від його західного краю.

Скориставшись туманом, армійці в зоні проведення ООС втілили в життя ретельно підготовлений план

Скориставшись туманом, армійці в зоні проведення ООС втілили в життя ретельно підготовлений план

Повʼязані теми:

Наступна публікація