У "сірій зоні" на Донбасі бойовики обстріляли мікроавтобус, є загиблий

У "сірій зоні" на Донбасі бойовики обстріляли мікроавтобус, є загиблий

Фото: УНІАН

Ще одну людину було поранено.

Державна прикордонна служба України з посиланням на очевидців повідомила про двох цивільних громадян, постраждалих від обстрілу або підриву пасажирів автобуса в районі смт Оленівка Волноваського району Донецької області

"Від осіб, які прямують через лінію розмежування, українським прикордонникам стало відомо, що в районі населеного пункту Оленівка двоє цивільних осіб - пасажирів мікроавтобуса - постраждали чи внаслідок обстрілу, чи від ураження осколками від підриву невідомого вибухового пристрою", - йдеться у повідомленні.

Там додали, що наразі з’ясовуються обставини інциденту. А прикордонники вже сповістили про це представників міжнародних організацій.

Пізніше російські ЗМІ поширили фейкову інформацію, ніби обстріли здійснили військові ЗСУ. В штабі АТО спростували ці чутки.

"За оперативною інформацією, автобус з цивільними особами був обстріляний бойовиками НЗФ ОРДО. За словами місцевих жителів, які в цей час перетинали лінію зіткнення через КПВВ, в результаті цих дій одна цивільна особа загинула, ще одна - отримала поранення", - повідомляється на сторінці прес-центру штабу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові лікарі врятували життя ворожому диверсанту, якого бойовики залишили після зіткнення на полі бою у зоні АТО.

Нардепи, попри суперечки, проголосували за закон про деокупацію Донбасу

Нардепи, попри суперечки, проголосували за закон про деокупацію Донбасу

Повʼязані теми:

Наступна публікація