У зоні АТО були поранені двоє українських військових

У зоні АТО були поранені двоє українських військових

Фото: УНІАН

Основна активність бойовиків знову була зосереджена у районі Авдіївської промзони.

За минулу добу незаконні збройні формування 27 разів порушили перемир'я на Донбасі. Двоє українських військових отримали поранення. 

Про це повідомляє штаб АТО.

Основна активність бойовиків знову була зосереджена у районі Авдіївської промзони: терористи з 18 години і до опівночі 5 разів били з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, на Донецькому напрямку, двічі під вогнем опинились українські опорні пункти неподалік Новоселівки (Друга). А близько 21 години бойовики вчергове зі стрілецької зброї обстріляли будинки мирних мешканців селища Зайцеве.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 17.08.2017 року. У районі проведення АТО, наприкінці минулої доби інтенсивн...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Thursday, August 17, 2017

На Луганському напрямку бйоовики відкривали вогонь на підступах до Кримського, Станиці Луганської, Новоолександрівки. А у результаті обстрілу з гранатомету у районі Троїцького один український боєць отримав поранення. 

На Маріупольському напрямку наприкінці доби було відносно тихо. Лише поблизу Широкиного бойовики застосовували міномет калібру 82 міліметри.

Нагадаємо, 16 серпня бойовики обстріляли селище Зайцеве під час роздачі гуманітарної допомоги місцевим жителям.

Повʼязані теми:

Наступна публікація