У зоні ООС під час чергування зник військовослужбовець ЗСУ: що відомо

У зоні ООС під час чергування зник військовослужбовець ЗСУ: що відомо

Фото: Міністерство оборони України

Його відсутність помітили увечері 28 січня.

У зоні ООС на Донбасі під час чергування на одному із взводних опорних пунктів зник військовий. Його зброя та набої залишились на місці служби.

Про це 1 лютого повідомляє Оперативно-тактичне угруповання "Схід" у Facebook.

"Ввечері 28 січня під час перевірки особового складу в одному з підрозділів військової частини в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було виявлено відсутність військовослужбовця. Військовою службою правопорядку та правоохоронними органами одразу були вжиті заходи щодо його розшуку, які на жаль, результатів не дали", - йдеться у повідомленні.

Військовий зник під час чергування на одному із взводних опорних пунктів. Зброя та набої залишились на місці служби.

Товариші зі служби характеризують зниклого як людину спокійну та виважену, військовий конфліктних ситуацій ні з ким не мав.

Як повідомляється, є інформація, що військовослужбовець перебуває на території не підконтрольній уряду України. Тривають слідчі дії, обставини з'ясовуються.

Нагадаємо, у шпиталі на Донбасі помер тяжко поранений український військовий Роман Дзюбенко. 26 січня ворожа куля поцілила йому в голову і пройшла наскрізь. Три дні лікарі боролися за його життя, але врятувати чоловіка не вдалося. 

У Нідерландах поновились судові слухання у справі збитого над Донбасом малайзійського Боїнга

У Нідерландах поновились судові слухання у справі збитого над Донбасом малайзійського Боїнга

Повʼязані теми:

Наступна публікація