Бійці 93-ї бригади зняли на відео знищення БМП донецьких бойовиків

Бійці 93-ї бригади зняли на відео знищення БМП донецьких бойовиків

Фото: Reuters

Бойова машина терористів встигла випустити менше 10 снарядів.

Увечері, 29 травня, у зоні проведення Операції об’єднаних сил бійці Тактичної групи "Моспине" підбили БМП противника.

Про це повідомляє 93-тя ОМБр на своїй сторінці у Facebook.

"Приблизно о 19:00 бойовики нахабно виперлися вперед на БМП-1 та почали обстріл позицій 93-ї окремої механізованої бригади. Вони встигли випустити менше 10 снарядів з гармати, аж поки не потрапили до прицілу навідника з Тактичної групи "Моспине", якого прикривали бійці 93-ї ОМБр. В результаті - посеред поля до сих пір стоїть дим від палаючої бронемашини, в якій час від часу вибухають снаряди боєкомплекту", - йдеться у повідомлені.

Ще одна БМП бойовиків мінус

Вечірній подарунок від протитанкового розрахунку Тактичної групи "Моспине" - ще одна "смажена" БМП путінських терористів. Приблизно о 19:00 бойовики нахабно виперлися вперед на БМП-1 та почали обстріл позицій 93-ї окремої механізованої бригади. Вони встигли випустити меньше 10 снарядів з гармати, аж поки не потрапили до прицілу навідника з Тактичної групи "Моспине", якого прикривали бійці 93-ї ОМБр. В результаті - посеред поля до сих пір стоїть дим від палаючої бронемашини, в якій час від часу вибухають снаряди боєкомплекту. Як і очікувалося, колеги-терористи на допомогу екіпажу не прийшли. Подробиці будуть викладені на нашій сторінці згодом. Така доля чекає всіх окупантів! Слава Україні! #93ОМБр #ООС #операція_ОС #ГрупаМоспине #Моспино #ВійнаНаДонбасі #ArmedForcesofUkraine #mechanisedtroops #БМП

Опубліковано 93-тя ОМБр 29 травня 2018 р.

Зазначається, що на допомогу екіпажу згорілого БМП бойовики не прийшли.

Минулої доби, 29 травня, на Донбасі бойовики здійснили 36 обстрілів позицій української армії, в результаті чого четверо бійців ЗСУ отримали поранення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація