Українська армія посилює спостереження на луганському напрямку: готова стріляти у відповідь

Українська армія посилює спостереження на луганському напрямку: готова стріляти у відповідь

Фото: УНІАН

На окупованій території Донбасу розгортається протистояння серед бойовиків.

Окремі підрозділи Збройних Сил України на луганському напрямку поліпшили тактичне положення для спостереження за противником і ведення оборонного вогню у відповідь на провокативні обстріли з боку бойовиків.

Про це повідомили у штабі АТО.

Прес-центр АТО повідомляє. Збройні Сили України суворо дотримуються Мінських домовленостей, відповідно до положень яких...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Wednesday, November 22, 2017

Раніше повідомлялося, що Державна прикордонна служба України посилила заходи безпеки на лінії розмежування через  загострення ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей.

У Луганську тривають протистояння між бойовиками Плотницького і Корнета

У Луганську тривають протистояння між бойовиками Плотницького і Корнета

Нагадаємо, у Луганську з 21 листопада з’ясовують стосунки місцеві ватажки. Почалося все з появи у центрі міста "зелених чоловічків" у балаклавах, без розпізнавальних знаків, однак зі зброєю та БТРом, які перекрили дороги та адмінбудівлі. 

Пізніше головний ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький та колишній "глава МЗС" "ЛНР" Ігор Корнет почали звинувачувати один одного у дестабілізації ситуації.

Надвечір до міста з боку РФ почали підтягуватися колони військової техніки з БТРами, зенітками та УРАЛами. А вже 22 листопада повідомили про захоплення будівлі "Генпрокуратури ЛНР", під час якого було заарештовано низку чиновників.

У Кремлі зазначили, що мають "розуміння" ситуації, однак нічого не прокоментували.

Повʼязані теми:

Наступна публікація