Українська армія знову має втрати на Донбасі. Хроніка АТО

Українська армія знову має втрати на Донбасі. Хроніка АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Бойовики 30 разів порушували перемир'я.

Упродовж четверга, 14 грудня, у зоні АТО на Донбасі загинув один український військовий. Ще один - отримав поранення. Загалом, бойовики 30 разів обстріляли позиції української армії.

"У районі проведення АТО російсько-окупаційні війська продовжують порушувати перемир’я, щоправда, у вечірній час інтенсивність обстрілів дещо знизилася", - констатують у прес-центрі штабу АТО.

На Луганському напрямку із настанням сутінок бойовики з гранатометів обстріляли оборонців Станиці Луганської та Луганського.

На Донецькому напрямку в другій половині доби градус напруги перемістився до околиць Авдіївки. Там по українських позиціях бойовики неодноразово вели вогонь із 82-мм мінометів, гранатометів і кулеметів. Також деякі ділянки біля цього прифронтового міста обстріляв снайпер. Окрім того, бойовики з піхотного озброєння вели вогонь по оборонцях Кам’янки, Пісків і шахти Бутівка. На Приазов’ї зі стрілецької зброї обстріляли Гранітне.

Тим часом міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Нацгвардія має бути готова взяти під контроль ситуацію на окупованій частині України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація