Українське радіо почало мовлення в окупованих районах Донбасу

Українське радіо почало мовлення в окупованих районах Донбасу

Фото: pixabay.com

Потужний передавач, який дозволив сигналу покрити таку велику територію, встановлено за два десятки кілометрів від лінії розмежування.

Перший канал Українського радіо розпочав мовлення на окуповані території Донецької та Луганської областей.

Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook.

"Перший канал Українського радіо розпочав мовлення на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей. Наші люди на тимчасово загарбаній території кажуть, що сигнал добиває до Ростова-на Дону. Радіо можна слухати на середніх хвилях, на частоті 873 кГц", - написав він.

Окрім того, Жербрівський розповів, що потужний передавач, який дозволив сигналу покрити таку велику територію, встановлено за два десятки кілометрів від лінії розмежування

"Працюємо далі над поширенням телесигналу. Сьогодні мали дуже змістовну робочу нараду з представниками Нацради з питань телерадіомовлення, міністерсва інформаційної політики та концерну РРТ", - сказав Жебрівський. 

Нагадаємо, раніше 150-метрова вежа, збудована біля села Чонгар Генічеського району у тестовому режимі розпочала трансляцію цілодобового мовлення на окупований Крим та сусідні з ним населені пункти Херсонщини.

На Чонгарі встановили телевишку, що транслюватиме в Крим українське телебачення і радіо

На Чонгарі встановили телевишку, що транслюватиме в Крим українське телебачення і радіо

Повʼязані теми:

Наступна публікація