Українські мопріхи знищили ворога на підступах до Вугледара: Залужний показав потужне відео

Українські мопріхи знищили ворога на підступах до Вугледара: Залужний показав потужне відео

Українські мопріхи знищили ворога на підступах до Вугледара: Залужний показав потужне відео

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний

ЗСУ вдалося повністю взяти під контроль Верхні Дачі на підступах до Вугледару та розбити еліту російського війська.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний показав, як українські морпіхи знищують російських загарбників на підступах до Вугледару.

Зокрема, українським військам вдалося розбити окупантів під Вугледаром, яких Росія вважає, "елітою" свого війська.

Залужний розповів, що українські воїни продовжують проводити, як оборонні, так і контрнаступальні дії. Так воїни 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського упродовж місяців знищують техніку та живу силу ворога на підступах до Вугледару.

"Яскравим прикладом стала операція, під час якої вдалося повністю взяти під контроль Верхні Дачі на підступах до Вугледару та розбити еліту російського війська – 155-ту окрему бригаду морської піхоти", – поділився Головнокомандувач.

"Є сильне відчуття гордості за те, що саме морська піхота Збройних Сил України показала Тихоокеанському флоту свою міць, наполегливість, стійкість, мужність. І, відповідно, понад двадцять морпіхів ворога ми взяли в полон, завдяки ефективній взаємодії 35-ї та 56-ї бригад", - розповів один з командирів 35-ї бригади Сергій.

Також за словами Залужного, морпіхи продовжують постійні тренування та вдосконалюються, щоби давати відсіч ворогу. 

Напередодні Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів телефонну розмову із Верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація