Українські розвідники озвучили втрати бойовиків за минулу добу

Українські розвідники озвучили втрати бойовиків за минулу добу

Фото: Getty Images

Російські вояки пиячать та викрадають бойову техніку. 

Протягом доби у зоні АТО на Донбасі ворог зазнав втрат – загинули двоє бойовиків. Про це повідомляє ГУ Розвідки Міноборони України.

За даними силовиків, ще п'ятеро "ДНРівців" були поранені.

"11 окремий мотострілецький полк (Макіївка) 1 АК – двоє загиблих і троє поранених на території промислової зони в районі Авдіївки; 100 окрема мотострілецька бригада  (Донецьк) 1 АК – двоє поранених", - йдеться у повідомленні.

Українська сторона передала інформацію представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, самохідних артилерійських установок та 122-мм РСЗВ "Град" у районах Горлівка, Донецьк та Амвросіївка.

Розвідники додають, що на Донбасі  спостерігається подальше зниження рівня морально-психологічного стану російських військовослужбовців 1 та 2 АК ЗС РФ. Так, група російських вояк напідпитку викрала БМП і на ньому в'їхала в електричну опору, позбавивши населений пункт Нижнє Лозове без світла.

Нагадаємо, раніше на Сході України російські військовослужбовці з 1-го армійського корпусу бойовиків побили свого командира, який відмовився прийняти у них рапорти про звільнення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація