Українські військові показали відео повного знищення позиції бойовиків під Авдіївкою

Українські військові показали відео повного знищення позиції бойовиків під Авдіївкою

Російським найманцям треба відновлювати або будувати заново більшість позицій на цій ділянці.

У Мережі з'явилося відео повного знищення вогневої позиції бойовиків під Авдіївкою. Кадри, зняті з безпілотника, оприлюднила 93-я окрема механізована бригада "Холодний Яр".

Зазначається, що завдяки спільним діям командування батальйону, розвідки та мінометного взводу підрозділ бригади мав майже цілодобове прикриття та змогу миттєво придушувати будь-які провокації з боку ворога. Це дало змогу утримувати найгарячішу ділянку Авдіївської промки без втрат.

"Кожного разу, коли ворог відкривав вогонь, у повітря піднімався коптер і фіксував ворожу вогневу точку. Після цього була адекватна відповідь. На відео зафіксовано повне знищення вогневої позиції противника. Точність роботи б’є всі рекорди, того ранку вдалося загнати в ціль 14 з 19 мін. Вражає?", – йдеться у повідомленні.

У бригаді зазначаються, що завдяки роботі мінометників бойовики надовго запам’ятають зиму та літо 2019-го року: їм треба відновлювати або будувати заново більшість позицій.

Нагадаємо, у вівторок, 23 липня, на передовій на Донбасі бойовики порушили "хлібне" перемир'я і один раз обстріляли українські позиції. Обійшлося без поранень та жертв. Противник відкривав вогонь по наших захисниках з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї неподалік Луганського з напрямку Нижнього Лозового.

В Авдіївській промзоні українські військові щодня відбивають атаки ворога

В Авдіївській промзоні українські військові щодня відбивають атаки ворога

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація