Українські військові схопили зрадника, який рік тому перейшов на бік російських окупаційних сил

Українські військові схопили зрадника, який рік тому перейшов на бік російських окупаційних сил

Фото: facebook.com/93OMBR

Спочатку його намагалися використати російські військові.

Унаслідок військової операції схоплено колишнього українського військового Олексія Бідусенка, який рік тому перейшов на бік російських окупаційних військ.

Про це повідомляється на сторінці 93-ї бригади в Facebook.

Зрадника передано правоохоронцям В результаті тривалої складної операції розвідників 93-ї окремої механізованої бригади...

Опубліковано 93-тя ОМБр 20 червня 2018 р.

"В результаті тривалої складної операції розвідників 93-ї окремої механізованої бригади Холодний Яр і Тактичної групи "Моспине" до України повернуто зрадника Олексія Бідусенка, який рік тому, 16 червня 2017 року, перейшов на бік російських окупаційних військ", - йдеться у повідомленні.

Українські військові додали, що сам факт його втечі не викликав особливого здивування, бо, мовляв, старший лейтенант Бідусенко справляв враження боягузливої невпевненої людини і йому не доручали роботу, пов’язану із секретними документами.

"Більш цікавим ми вважали відслідкувати, що буде далі, коли людина переходить до ворога та пропонує свої послуги в якості офіцера управління нашої бригади. Проте рівень компетенції Бідусенка розчарував керівництво окупаційних сил. Спочатку його намагалися використати, проте потім викинули, як ганчірку на смітник", - зауважив командир бригади Холодний Яр полковник Владислав Клочков.

Нагадаємо, у Харкові підполковника Нацгвардії за державну зраду до засудили 13 років позбавлення волі та позбавили військового звання. Як з’ясувала контррозвідка, нацгвардієць був завербований представниками ФСБ РФ у вересні 2014 року під час візиту до Москви. На виконання вказівок кураторів військовий передавав месенджером та електронною поштою до Росії секретну інформацію.

Суд в Харкові виніс вирок для підполковника-зрадника України

Суд в Харкові виніс вирок для підполковника-зрадника України

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація