Українським бійцям довелося відстрілюватися на кожен другий обстріл бойовиків – штаб АТО

Українським бійцям довелося відстрілюватися на кожен другий обстріл бойовиків – штаб АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Протягом вівторка бойовики 23 рази відкривали вогонь на Донбасі.

У вівторок, 19 вересня, у зоні АТО на Донбасі бойовики 23 рази обстріляли позиції українських військових.

"Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО не зазнала суттєвих змін. Російсько-окупаційні угруповання й надалі продовжили обстріли позицій української армії, поодиноко використовуючи міномети різних калібрів. Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир'я. Майже на кожен другий обстріл з боку противника сили АТО відповідали вогнем зі зброї, не забороненої мирними домовленостями. Внаслідок бойових дій втрат серед українських військових немає", - констатують у прес-центрі штабу АТО.

На Донецькому напрямі активність бойовиків зберігалась у районі Авдіївської промзони. Там після 18:00 вони тричі били по укрїнських опорних пунктах з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, під обстріли потрапили укріплення сил АТО поблизу Майорська, Верхньоторецького та Невельського. А близько 20:00 випустили десять мін калібру 120 міліметрів та застосовували озброєння БМП біля Пісків.

На Луганському напрямі вночі бойовики обстріляли з гранатометів опорні пункти на околицях Станиці Луганської, а з мінометів били поблизу Новозванівки.

На Маріупольському напрямі під вогонь великокаліберних кулеметів тричі потрапили українські захисники Водяного.

Повʼязані теми:

Наступна публікація