"Укроборонпром" за два роки передав ЗСУ більше 12 тис. одиниць техніки та озброєння

"Укроборонпром" за два роки передав ЗСУ більше 12 тис. одиниць техніки та озброєння

Фото: УНІАН

Порошенко повідомив про це під час робочої поїздки на Харківщину.

Державний концерн "Укроборонпром" за два роки передав Збройним силам України більше 12 тис. одиниць військової техніки та озброєння.

Про це йдеться у повідомленні УНІАН.

Президент України Петро Порошенко повідомив про це під час урочистої церемонії передачі чергової партії військової техніки та озброєння особовому складу ЗСУ на військовому аеродромі в Чугуєві під Харковом.

"Перелік озброєння та військової техніки, яке зараз передається, включає бойову та транспорту авіацію, ракетно-артилерійське озброєння, танки, бойові машини піхоти, вантажні нові автомобілі та багато чого іншого. Вже є нові 202 мм та 120 мм українські міномети, відновлені та модернізовані, інші зразки техніки", - зазначив Порошенко. 

За його словами, також чекають своєї передачі засоби радіоелектронної і контрбатарейної боротьби.

Нагадаємо, сьогодні на військовому аеродромі в Чугуєві президент передав військовим колісну техніку, легкоброньовані бойові машини, танки, системи залпового вогню, міномети, вертольоти Мі-8 та Мі-24, військово-транспортний літак Ан-26, штурмовики та винищувачі Су-25, Су-27, Міг-27.

Пізніше у Харкові Порошенко планує взяти участь в засіданні активу регіону, де представить нового голову Харківської обласної державної адміністрації Юлію Світличну, яка перемогла у конкурсі на цю посаду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація