Упродовж доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС

Упродовж доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Українські військові зброю у відповідь не застосовували.

Протягом доби, 20 вересня, було зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об’єднаних сил.

Активність збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї зафіксовано неподалік населеного пункту Новоолександрівка. "Постріли у бік наших позицій були провокативними та не становили загрози життю українським воїнам, тому наші захисники зброю у відповідь не застосовували", - повідомили у зведенні. 

У штабі наголошують, що ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається стабільною та повністю контрольованою українськими військовими. Військовослужбовці ЗСУ  дотримуються умов домовленостей.  Бойових втрат серед особового складу внаслідок ворожих пострілів немає.

Минулої доби, 20 вересня, на ділянках відповідальності наших бригад задокументоване одне порушення режиму припинення вогню.

Від початку поточної доби, 21 вересня,  зафіксовано два порушення домовленостей. Поблизу Мар’їнки ворог здійснив постріли зі стрілецької зброї, а також три постріли з гранатомета, пристосованого для використання мін ПОМ-2.

Як повідомлялося раніше, 10 вересня за новими домовленостями Тристоронньої контактної групи у районі селища Шуми у Донецькій області, розташованому на лінії розмежування, мало відбутися спільне інспектування позицій українських військових. 

Згодом в Офісі президента повідомили, що одноразового інспектування однієї точки на Донбасі не відбудеться через постійні зміни запитів російської сторони

Повʼязані теми:

Наступна публікація