Упродовж доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС

Упродовж доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС

Фото: УНІАН

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Протягом минулої доби, 24 вересня, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано одне порушення досягнутих домовленостей.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об’єднаних сил.

Режим припинення вогню противник порушив у вечірній час доби. Бойовики зробили постріл з ручного протитанкового гранатомета у бік українських позицій поблизу Кам’янки. Постріл був не прицільним, тому українські захисники вогонь у відповідь не відкривали, наголошують у зведенні.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає. У штабі кажуть, що ситуація у районі проведення контрольвана.

Від початку нинішньої доби, 25 вересня, по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Жодних порушень з боку російсько-окупаційних військ не задокументовано. 

Як повідомлялося, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні (СММ) зафіксувала на окупованій частині Донбасу 5 танків та 21 реактивну систему залпового вогню типу БМ-21 "Град", які були розміщені бойовиками з порушенням ліній відведення. крім цього, моніторингова місія ОБСЄ 20 вересня у двох постійних місцях зберігання важкого озброєння на окупованій території Луганської області виявила відсутність озброєння.

Шалена напруга: бойовики підтягують важку техніку до лінії зіткнення

Шалена напруга: бойовики підтягують важку техніку до лінії зіткнення

Повʼязані теми:

Наступна публікація