Ватажок "ДНР" заявив про готовність до переговорів з Порошенком

Ватажок "ДНР" заявив про готовність до переговорів з Порошенком

Олександр Захарченко / Фото: Getty Images

Захарченко нібито захотів припинити війну. 

Ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко під час так званої прямої лінії заявив, що готовий вести переговори з президентом України Петро Порошенком.

У нього нібито спитали про те, чому він вів переговори з нардепом Надією Савченко. "ДНРівець" у відповідь сказав, що готовий говорити і з українським гарантом.

"Якщо хтось хоче шукати вихід з глухого кута і тим самим запобігти новому витку кровопролитної війни, то ми готові з ним розмовляти. Я відкрию страшну таємницю. Якщо Порошенко продемонструє готовність до переговорів і підтвердить свою рішучість припинити війну, то я готовий навіть з ним сісти за стіл переговорів", - наводить його цитату сайт бойовиків.

Також Захарченко додав, що під час візиту Савченко до окупованого Донецьку з нею обговорювали обмін полонених, але сам він з парламентаркою не зустрічався.  

Нагадаємо, раніше ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко заявив про необхідність "перезаснування держави Україна" після завершення війни на Донбасі та напророкував кривавий хаос. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація