Пам'ятник героям АТО прийшли відкривати "сепар" і фейковий "Герой України" - активісти

Пам'ятник героям АТО прийшли відкривати "сепар" і фейковий "Герой України" - активісти

Віктор Палій / Фото: УНІАН

Двоє керівників ветеранської організації займалися проведенням в Україні кремлівської акції "Безсмертний полк".

Громадські активісти та волонтери повідомили, що на відкритті пам'ятника учасникам АТО в Києві були присутні голова проросійської "Організації ветеранів України" Віктор Палій та  фейковий "ветеран АТО" й "герой України" Олег Мартинов.

Монумент у вигляді меча, який пронизує Росію, відкрили 15 серпня на Борщагівці. На церемонію прийшли бійці, що воювали на сході Українці. Однак серед них помітили й людей, які жодного стосунку до АТО не мають і бльше того - мають сепаратистські погляди, стверджують активісти.

Так, на подію вирішив завітати Віктор Палій - зірка російського сайту "Солдати Росії", що не завадило йому очолювати одразу кілька українських громадських організацій і входити до Громадської ради при державній службі у справах ветеранів війни та АТО.

У дописі присутня ненормативна лексика

Головне вчасно перефарбуватись. Завжди дивувався як мастєрскі це роблять найбільш зашкварені покидьки. І єблєт ніхто не розіб'є. Хенерал Палій сьогодні на відкритті пам'ятника бійцям АТО.

Posted by Роман Сініцин on Tuesday, August 15, 2017

Генерал став відомим на всю Україну через конфлікт, під час якого доброволець батальйону "Донбас" Дмитро Різниченко вдарив його в обличчя - і не лише за сепаратистські погляди. Виявляється, його організація попросила у держави 2,4 млн грн, торік - отримала 1,2 млн грн, в тому числі на так звані патріотичні заходи. Зокрема, на скандальний марш "Безсмертний полк", ініціатива якого виходить з Кремля.

"Сепарську" компанію на події, влаштованій на честь героїв АТО, Палію склав його заступник у ветеранській організації Олесь Мартинов - чоловік начепив собі на груди Зірку Героя України, представився комбатом підрозділу, якого не існує, начальником розвідки батальйону "Донбас" і стверджував що він причетний до вбивства одного з ватажків "ЛНР" - Олексія Мозгового. Також фейковий герой стверджував, що виводив людей з Дебальцевого та Іловайська, пише волонтер Роман Сініцин.

Вчора оцей гусь Олег Мартынов був на відкритті пам'ятника Учасникам АТО. Разом з справжніми учасниками АТО. В компанії с...

Posted by Роман Сініцин on Wednesday, August 16, 2017

Виявилося, що у міськраді Херсона Мартинов демонстрував "документ" НАБУ і представлявся замом очільника бюро - Назара Холодницького, вимагаючи документи у тамтешніх чиновників.

Активіст об'єднання C14 та ветеран АТО Євген Карась повідомив, що націоналісти влаштували "шарлатану" після відкриття пам'ятника несподівану зустріч та "провели з ним профілактичну роботу".

"Були С14, відомі герої з десанту, бійці "Донбасу" та волонтери", - написав він у Facebook та оприлюднив відео розмови (присутня ненормативна лексика).

Олег Мартинов - фейкова паскуда, що накупила іграшкових медалей. Називав себе керівником розвідки "Донбасу", учасником боїв за Іловайськ та керівником групи партизан "Тіні". Насправді на питання "Де ти був у зоні АТО?!" закінчив фразою "советником Корбана". Це опудало зараз ще представляється "радником Холодніцького". Працює ж лише заступником у ватній "ветеранській організації" відомого сепарського опудала Палія. Ходить по кабінетах і шантажує чиновників під видом "гєроя развєдкі". Рома Сініцин проявив кмітливість і організував справжнім бійцям з шарлатаном несподівану зустріч. Провели з ним профілактичну роботу. Були С14, відомі герої з десанту, бійці "Донбасу" та волонтери. Я вибачаюсь за матюки та ненависть. Чесно, дуже важко було зберігати спокій аби не з'їсти паскуду живцем. Мартинов повністю визнав, що він ніхто і ряжена паскуда. У випадку повторної появи в образі ветерана сам одобрив прямі фізичні дії над собою. У випадку виявлення подібних істот звертайтесь до Спілка ветеранів війни з Росією C14 news Roman Sinicyn Жора Турчак чи будь-яких інших організацій небайдужих людей.

Posted by Євген Карась on Thursday, August 17, 2017

"Мартинов повністю визнав, що він ніхто і ряжена паскуда. У випадку повторної появи в образі ветерана сам одобрив прямі фізичні дії над собою", - написав Карась.

За словами активіста, чоловік наразі, працюючи заступником у ветеранській організації, "ходить по кабінетах і шантажує чиновників під видом "гєроя развєдкі".

Після розмови з бійцями АТО та волонтерами Мартинов схвалив "прямі фізичні дії над собою" у випадку повторної появи в образі ветерана, написав Карась.

Нагадаємо, в березні всю країну сколихнув гучний скандал, коли 78 мільйонів державних гривень за лічені години розділили між низкою дивних громадських об'єднань - які мали б займатися підтримкою ветеранів. Проте волонтери заявили, що не бачили цих грошей. У скандалі засвітився й вищезгаданий Палій зі своєю організацією.

Ветеранські організації отримують з бюджету мільйони, але частина існує лише на папері

Ветеранські організації отримують з бюджету мільйони, але частина існує лише на папері

Повʼязані теми:

Наступна публікація