У "ДНР" заявили, що вибухи в Донецьку мали "налякати ОБСЄ"

У "ДНР" заявили, що вибухи в Донецьку мали "налякати ОБСЄ"

Фото: unian.net

Інформації про постраждалих спостерігачів немає.

Так званий замначальника "Народної міліції республіки" Едуард Басурін прокоментував два вибухи, які сталися в окупованому проросійськими бойовиками Донецьку вранці 18 лютого. Про це повідомляє видання "РИА Новости".

За його словами, вибухові пристрої заклали на місцях диверсанти.

"Ніяких скидів з безпілотних літальних апаратів не було, це була закладка. Є два руйнування - дах газорозподільної станції і під'їзд з вулиці Кобозєва, 70. Цілі дві - налякати місію ОБСЄ і реалізувати план із введення збройної місії ОБСЄ сюди за допомогою США", - заявив він.

Своєю чергою, у прес-службі СММ повідомили, що два вибухи сталися поруч з місцем, де живуть спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, передає видання УНН.

"Ми підтверджуємо, що в понеділок уранці, 18 лютого, неподалік від місця базування СММ у Донецьку сталися два вибухи", - йдеться у повідомленні.

Спостерігачі уточнили, що результати спостережень будуть оприлюднені в щоденному звіті СММ.

Крім того, російське видання "ТАСС" повідомляє, що вибухи сталися поблизу готелю Park Inn, де базуються спостерігачі СММ ОБСЄ, адміністративні будівлі керівництва республіки та адміністрація так званого голови "ДНР".

Нагадаємо, 18 лютого зранку, в окупованому проросійськими бойовиками Донецьку сталося два вибухи.

Вибух у середмісті Львова: поліція відкрила кримінальне провадження

Вибух у середмісті Львова: поліція відкрила кримінальне провадження

Повʼязані теми:

Наступна публікація