Відповідь на ворожі обстріли та вогонь із гранатометів на околицях Талаківки. Дайджест АТО

Відповідь на ворожі обстріли та вогонь із гранатометів на околицях Талаківки. Дайджест АТО

Фото: УНІАН

З цієї ж зброї проросійські найманці відкривали вогонь по оборонцях Широкиного. 

Бойовики продовжили активно обстрілювати українські позиції на Приморському та Донецькому напрямках. 

Про це у Facebook інформує прес-центр штабу АТО. 

З гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики двічі вели вогонь по українських опорних пунктах у районі Авдіївки. Крім того, стрілецьку зброю противник застосовував на підступах до Невельського, Луганського та Пісків.

Бойовики активізувались на Луганському та Приморському напрямку

Бойовики активізувались на Луганському та Приморському напрямку

На Маріупольському напрямку – ворог тричі бив з кулеметів та протитанкових гранатометів на околицях Талаківки. З цієї ж зброї проросійські найманці відкривали вогонь по оборонцях Широкиного. 

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО СТАНОМ НА 18.00 11 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 жовтня 2017 р.

Загалом від початку доби незаконні збройні формування 12 разів порушили перемир’я. Українські військові 8 разів відповідали ворогу з піхотного озброєння, не забороненого мирними домовленостями. Унаслідок бойових дій втрат серед українських військовослужбовців немає.

Нагадаємо, у вищій і середній ланці "адміністрації глави ДНР" поширюються чутки про зміну керівного складу "ДНР" в жовтні цього року.  Зазначається, що ці чутки базуються на останніх подіях в окупованому Донецьку. "Так, 05.09.2017 в Донецьку відбулася нарада за участю вищого керівництва "ДНР" і представників РФ з питань подальшого розвитку "ДНР". За вказівкою російської сторони, участь в нараді взяло обмежене коло ватажків "ДНР", при цьому, наприклад, лідер громадського руху "Донецька республіка" Д. Пушилін не був на нього допущений", - йшлося у повідомленні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація