"Щоб їхнім духом тут не пахло": Кравчук пояснив заяву про готовність стріляти у російських окупантів

"Щоб їхнім духом тут не пахло": Кравчук пояснив заяву про готовність стріляти у російських окупантів

Фото: УНІАН

Кравчук висловив думку, що його позицію підтримують мільйони громадян.

Перший президент України, глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук, коментуючи свої слова про готовність стріляти в російських окупантів у разі нападу РФ, заявив, що не шкодує про свої слова і вважає, що кожен українець у важкий для держави час є "одночасно захисником, патріотом, громадянином".

Свою думку Кравчук висловив в ефірі одного з українських телеканалів.

"Не шкодую. Не один я такий сказав, так думають, можливо, мільйони. Я переконаний, що кожен українець у такий важкий для України час є одночасно захисником, патріотом, громадянином. Візьміть ту ж Швейцарію. У кожній родині є зброя. І вона може бути використана для захисту своєї землі, народу", – заявив очільник українського делегації в ТКГ щодо Донбасу.

Утім, він визнав, що "трохи перебільшив", тому що в нього "вік уже не стрілецький". Але своєю заявою, як каже Кравчук, він вкотре підтвердив, що кожен українець повинен захищати свою землю.

"Але останнім часом я брав участь у різних змаганнях, принаймні, не було такого випадку, щоб я не потрапив у ціль. Я цим самим хочу сказати – не тому, що в мене є великі сили і я можу захистити Україну, – я ще раз підтвердив, що кожен українець повинен захищати свою землю, а вороги України повинні бути видворені за межі України, щоб їхнім духом тут не пахло", – додав Кравчук.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Загострення на Донбасі: останні новини
Наступна публікація