Військові лікарі доповіли про стан поранених у пекельну ніч в АТО

Військові лікарі доповіли про стан поранених у пекельну ніч в АТО

Фото: ТСН

На лікарняних ліжках зараз двоє військових ЗСУ.

Бойовики влаштували потужні обстріли вздовж лінії фронту АТО минулої ночі. Внаслідок їх активності загинули четверо оборонців України, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Двоє військових поклали життя на Світлодарській дузі, ще один під Водяним, а четверта непоправна втрата сталася в районі Авдіївки. "Ми не почули навіть пострілу, били зблизька. Одразу був приліт. Повернувся до напарника – напарник не відповідав. Спочатку думав, що його, можливо, контузило. Потім, коли почув його хриплий подих, зрозумів, що щось не те", - пригадує боєць Тарас Лепетенко.

Бойовики обстріляли українські позиції із великого калібру, є загиблі

Бойовики обстріляли українські позиції із великого калібру, є загиблі

Є також двоє поранених, лікарі обіцяють їх урятувати. "Мінно-вибухова травма, закрита черепно-мозкова травма, акубаротравма", - розповів начальник 65-го військового мобільного госпіталю Павло Пилипенко.

Як повідомлялося, ситуація у районі проведення АТО ускладнилася, бойовики цілеспрямовано і прицільно продовжують вести вогонь по позиціях Збройних Сил України та все частіше застосовують міномети різних калібрів, заборонені Мінськими домовленостями. Ворог не зменшує інтенсивності обстрілів й у вечірній час, застосовуючи безпілотники, передає прес-центр штабу АТО. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація