Військові показали вщент розбиті позиції після нічних обстрілів бойовиків

Військові показали вщент розбиті позиції після нічних обстрілів бойовиків

Фото: Reuters

Цієї ночі Світлодарська дуга палала до півночі.

На фронті п'ятеро поранених бійців за ніч. У штабі АТО повідомляють, через сильні обстріли бойовиків постраждали військові в Авдіївці, Пісках та Світлодарську, йдеться в сюжеті ТСН.16.45.

Бойовики обстрілюють українські позиції і не приховують цього. Свої злочини одразу викладають в Інтернет. Сліди ж від ворожих снарядів під ранок журналістам показують військові.

На фронті постраждали українські військові через сильний обстріл від ворога

На фронті постраждали українські військові через сильний обстріл від ворога

Кулемет Максим хлопці тягнули на позицію нещодавно. Ще тільки зі складу, зовсім необстріляний. Вояки раділи тут кожній бойовій одиниці. Та сьогодні від Максима - одні рештки. Уночі ворог розбив позицію вщент.

Цієї ночі Світлодарська дуга палала до півночі. Якщо тільки цю позицію бойовики накривали з трьох різних боків, то з тилу наступала ще й негода.

Чудом вижив лише кулеметник. Його контузило. Іще одного армійця скалком поранило в око. Солдат осліп. Але обоє будуть жити, каже військовий медик, що вночі перша рятувала хлопців.

По всій лінії фронту за цю ніч від обстрілів постраждало 5 армійців. Ті, що і далі, стоять на передовій за день мають час на побутові справи чи сон. Бо ворог, як за розкладом, щойно звечоріє, знову продовжить свою гібридну війну.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація