Військові захистили свої позиції в зоні ООС у суботу

Військові захистили свої позиції в зоні ООС у суботу

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Втрат особового складу, техніки та територій не допущено.

Українські військові зафіксували сім випадків активності окупантів протягом світлої частини доби в суботу, 22 вересня. Про це повідомляється в офіційному звіті штабу Операції Об’єднаних сил.

Там констатується, що від 7:00 ранку до 18:00 вечора ворог застосовував гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю по позиціях армійців у районі населених пунктів Кримське, Золоте, Новоселівка Друга, Павлопіль, Гнутове та Лебединське. Випадків використання противником важкого озброєння, котре заборонене Мінськими домовленостями, не зафіксовано.

Один український воїн отримав поранення у бою на Донбасі

Один український воїн отримав поранення у бою на Донбасі

Бійці ЗСУ в разі необхідності відкривали зустрічний вогонь і придушували активність ворога. Втрат серед особового складу учасників ООС немає. Ситуація в зоні проведення операції залишається контрольованою військовим командуванням, звітують у штабі.

Напередодні стало відомо про те, що українські воїни відновили контроль над хутором Вільним, що на околиці селища Золоте Луганської області. Раніше звідти бойовики дошкуляли силам ООС постійними обстрілами, а відповісти армійці не могли через присутність мирного населення, котре використовували окупанти в якості живого щита. Подробиці успішної спецоперації з повернення 40 гектарів української території розвідники розповіли ТСН.

Повʼязані теми:

Наступна публікація