Внаслідок боїв на Донбасі загинуло четверо українських військових – штаб АТО

Внаслідок боїв на Донбасі загинуло четверо українських військових – штаб АТО

Фото: УНІАН

Найскладніша ситуація склалася в районі Авдіївки.

У неділю, 29 січня, у зоні проведення антитерористичної операції загинуло четверо українських військових, ще п'ятеро отримало поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18.00.

Найскладніша ситуація – на Донецькому напрямку. Вранці після масованих обстрілів з мінометів в районі Авдіївки бойовики пішли на штурм позицій ЗСУ, але понесли втрати і відступили. Протягом дня терористи продовжили обстрілювати з мінометів Авдіївку, Опитне та Кам'янку, а з танку гатили по Пісках.

О 13.45 після обстрілів з гранатометів різних калібрів, бойовики знову спробували вибити українських військових з позицій в районі Авдіївки. Але і цей штурм закінчився для бойовиків невдачею і вони відступили.

Гаряче було і на Маріупольському напрямку. Тут сепаратисти з мінометів різних калібрів обстрілювали Красногорівку, з гранатометів та стрілецької зброї – Гнутове, Павлопіль, Водяне, Широкине, Красногорівку, Талаківку. По Широкиному вогонь вів БТР противника.

Загалом з початку доби і до 18.00 бойовики 22 рази обстрілювали позиції українських військових.

Нагадаємо, сьогодні, 29 січня, близько 5-ї ранку в районі Авдіївської промзони російсько-окупаційні війська почали інтенсивний обстріл українських позицій зі стрілецької зброї і мінометів, а з 7 години противник почав штурм позицій.

Унаслідок обстрілу були поранені місцеві мешканці, а також поблизу Авдіївської промзони загинуло троє українських бійців, ще один отримав поранення.

У зоні АТО бойовики посилили вогонь із важкого озброєння, є загиблі

У зоні АТО бойовики посилили вогонь із важкого озброєння, є загиблі

Повʼязані теми:

Наступна публікація