Водій авто, який наїхав на військового на блокпосту під Щастям, був п'яним – штаб

Водій авто, який наїхав на військового на блокпосту під Щастям, був п'яним – штаб

Ілюстрація. / Фото: УНІАН

Сержант, на якого наїхав чоловік, отримав легку травму.

Водій, який в'їхав у блокпост у Луганській області біля міста Щастя, внаслідок чого було травмовано одного військовослужбовця, був п'яним.

Про це повідомив представник штабу АТО Сергій Жмурко, передає "112 Україна".

"Після прибуття на місце оперативної групи Національної поліції було встановлено, що водій, який є місцевим жителем міста Щастя, перебував у стані алкогольного оп'яніння. Під час перевірки нарядом Національної поліції за допомогою технічних засобів у крові водія було виявлено 1,7 проміле алкоголю", - прокоментував Жмурко.

Окрім того, він повідомив, що сержант, на якого наїхав чоловік, отримав легку травму. За попереднім діагнозом, це рвана рана великого пальця лівої руки.

Нагадаємо, сьогодні, 19 березня, поблизу міста Щастя на Луганщині на блокпості військові застосували зброю у напрямку авто, яке не зупинилось для перевірки. Повідомлялося, що ВАЗ 2115 не зупинився на вимогу військовослужбовців, наїхав на сержанта та провіз його на капоті близько 5 метрів. Впавши з капота сержант зробив попереджувальний постріл. Після того, як автомобіль не зупинився і продовжив рух, військовослужбовці застосували зброю. 

Четверо українських військових загинули на сході країни

Четверо українських військових загинули на сході країни

Повʼязані теми:

Наступна публікація