Вогонь з танка та четверо поранених бійців ЗСУ. Дайджест АТО

Вогонь з танка та четверо поранених бійців ЗСУ. Дайджест АТО

Фото: Reuters

По позиціях поруч Авдіївки ворог застосовував 82-міліметрові міномети.

Бойовики продовжують провокаційні обстріли позицій сил АТО: з початку доби ворог 22 рази відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників.

Про це у Facebook інформує прес-центр штабу АТО.

На Приморському напрямку по позиціях поблизу Мар'їнки ворог гатив з мінометів калібру 82-мм, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по опорних пунктах поруч Павлополя та Водяного; кулемети великих калібрів застосовував по оборонцях Чермалика та Красногорівки, а по захисниках Новоселівки Другої вів вогонь зі стрілецької зброї. 


На Донецькому напрямку по позиціях поруч Авдіївки ворог застосовував 82-міліметрові міномети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю. По опорних пунктах поблизу шахти "Бутівка" гатив з танку та з мінометів калібру 82-мм. Позиції в районах населених пунктів Кам'янка, Майорськ, Зайцеве та Піски противник обстрілював з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї. По оборонцях Опитного вів вогонь з великокаліберних кулеметів.


На Луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів та автоматичних гранатометів ворог обстріляв опорні пункти біля Катеринівки; по позиціях поруч населеного пункту Донець вів вогонь з гранатометів та стрілецької зброї.


Четверо військовослужбовців сил АТО отримали поранення.

Нагадаємо, раніше українська сторона СЦКК завила, що незаконні збройні формування ОРДЛО, нехтуючи Мінськими домовленостями, протягом Великодніх свят навмисне здійснювали збройні провокації щодо Збройних Сил України  вздовж усієї лінії розмежування.

У Миколаєві викрили сховище зброї, призначеної для диверсій на травневі свята

У Миколаєві викрили сховище зброї, призначеної для диверсій на травневі свята

Повʼязані теми:

Наступна публікація