Вогонь ЗСУ у відповідь на обстріли бойовиків та поранений український військовий. Як минула доба в зоні АТО

Вогонь ЗСУ у відповідь на обстріли бойовиків та поранений український військовий. Як минула доба в зоні АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Загалом за минулу добу бойовики 14 разів порушили перемир’я.

Наприкінці минулої доби, 21 жовтня, обстановка у районі проведення АТО не зазнала суттєвих змін.

Бойовики поодиноко продовжували обстріли українських позицій з піхотного озброєння вздовж усієї лінії розмежування, передає прес-центр штабу АТО у Facebook.

Так, на Донецькому напрямку майже від 18 години і до опівночі бойовики били з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по опорних пунктах сил АТО біля Авдіївки та шахти Бутівка. З цієї ж зброї увечері найманці декілька годин вели обстріл наших укріплень неподалік Кам’янки та Верхньоторецького.

На Луганському напрямку наприкінці доби противник із великокаліберних кулеметів двічі обстріляв захисникыв Новозваніки і один раз – захисників Новоолександрівки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО ЗА 21.10.2017 РОКУ. Наприкінці мину...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 жовтня 2017 р.

На Маріупольському напрямку під вогнем ворожих протитанкових та автоматичних гранатометів опинились опорні пункти української армії неподалік Старогнатівки і Талаківки.

Загалом за минулу добу бойовики 14 разів порушили перемир’я. 9 разів бійці АТО жорстко відповідали бойовикам. Унаслідок бойових дій один наш військовослужбовець отримав поранення.

Нагадаємо, 18 жовтня український БПЛА скинув листівки над Донецьком, в яких бойовиків поперджають про те, що незабаром за ними прийде українська армія. 

У зоні АТО українські військові тримають оборону ледь не на осліп

У зоні АТО українські військові тримають оборону ледь не на осліп

Повʼязані теми:

Наступна публікація