Яценюк вважає, що один український солдат має воювати за десятьох

Яценюк вважає, що один український солдат має воювати за десятьох

Яценюк розповів, якою хоче бачити українську армію

Прем'єр закликав військових перемагати не кількістю, а якістю.

Російський лідер Володимир Путін не відступиться від планів підкорити України, тому майбутнє держави залежить від війська. Про це Арсеній Яценюк заявив на спільній зустрічі з міністром внутрішніх справ та керівництвом Нацгвардії, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Посадовці вшанували полеглих героїв хвилиною мовчання і обговорили майбутнє української армії. Передусім вона має стати контрактною і з гідною платнею та соцзабезпеченням, щоб підготовлені бійці не переходили у приватний сектор.

Серед планів на найближчий час – будівництво міжнародного тренувального центру, виробництво боєприпасів для стрілецької зброї на українських підприємствах, державне замовлення для військових спеціальностей і введення посади уповноваженого або віце-прем'єра з питань координації психологічної реабілітації бійців АТО.

"Якщо економіка країни почне розвиватися, якщо з'являться додаткові ресурси, тоді ми будемо думати про тих, які відслужили і на пенсії. Зараз, хлопці, треба думати про тих, хто в окопах. Ми берем не кількістю, ми берем якістю. У вас повинен бути такий, що один десятьох заміняє", - заявив Яценюк.

Разом із тим Порошенко анонсував збільшення зарплат військових і створення Асоціації учасників АТО.

Майбутнє України залежить від її армії

Майбутнє України залежить від її армії

Повʼязані теми:

Наступна публікація