Як на окупованих територіях змушують брати паспорти РФ: Федоров розповів про нову "схему"

Як на окупованих територіях змушують брати паспорти РФ: Федоров розповів про нову "схему"

Як на окупованих територіях українців змушують брати паспорти РФ / Фото: Центр поради

Окупанти готуються проводити вибори на захоплених територіях.

Росіяни вигадали нову схему, як змусити українців брати паспорти РФ на окупованих територіях. Вони пропонують соціальну допомогу для сімей, у яких є неповнолітні діти.

Обіцяють чотири тисячі рублів, але за умови наявності російського паспорта, розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону.

Крім того, за його словами, окупанти влаштовують фільтрації на вулицях. Із пішоходами проводять "бесіди" про необхідність паспорта, а у водіїв погрожують конфіскувати авто, якщо не буде паспорта РФ.

Таким чином росіяни готуються проводити у вересні вибори на захоплених територіях Запорізької області.

"З понеділка починається попереднє голосування в партії "Єдина Росія", яка відкрила свій фейковий філіал на території тимчасово окупованого Мелітополя. Зареєстровано до ста кандидатів, які будуть у попередньому голосуванні відбиратися, а потім йти на місцеві вибори, які ворог планує провести на нашій території у вересні. Так само готуються і в інших партіях", – сказав Федоров.

Нагадаємо, російські окупанти вигадали нову схему, аби змусити українців на Херсонщині брати російські паспорти. Тепер людям обіцяють видати державні житлові сертифікати у РФ.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація