За Білецького і побратимів: на дільниці в зоні ООС зіпсували велику кількість бюлетенів

Військові малювали на паперах все, що заманеться.

На виборчій дільниці у Новолуганському Донецької області, де голосують військові ЗСУ, зіпсували велику кількість бюлетенів, передає кореспондент ТСН.

Виборці, здавалось, змагались у креативності щодо розпису бюлетеня: хтось дописував свого кандидата – були "голоси" за Білецького або позивні побратимів, хтось малював різну символіку, зокрема фашистську, а хтось просто писав матюки.

Втім, всі непошкоджені бюлетені будуть зараховані. Явка на дільниці висока: 711 людей проголосували з 865 зареєстрованих. За результатом підрахунків, зіпсовані аж 247 бюлетенів. Військові на цій дільниці розповідали ТСН, що не мають симпатій до жодного кандидата і свідомо йшли псувати свій бюлетень. Загалом голоси на дільниці розподілились наступним чином: 43% за Порошенка, 56% - за Зеленського.

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента України. Згідно з даними Національного екзит-полу та екзит-полу ТСН, перемогу здобув Володимир Зеленський. Він отримав майже 75%, тоді як чинний президент Петро Порошенко - близько 25%.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Другий тур виборів: на передовій тривають обстріли

Другий тур виборів: на передовій тривають обстріли

Повʼязані теми:

Наступна публікація