За добу бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі: били із забороненого озброєння

За добу бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі: били із забороненого озброєння

Фото: 93-тя ОМБр Холодний Яр/Facebook

Бойових втрат серед українських захисників немає.

Протягом минулої доби, 4 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню.

Про це у ранковому зведенні 5 березня повідомляє пресцентр операції Об’єднаних сил.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" біля Водяного, що неподалік Донецька, противник вів вогонь у напрямку позицій українських захисників, застосувавши 120-мм міномет. З мінометів цього ж калібру окупанти здійснили обстріл наших позицій неподалік Водяного, що на Приазов’ї.

Поблизу Авдіївки російсько-окупаційні війська вели неприцільний вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Пісків ще й з великокаліберних кулеметів. З ручного протитанкового гранатомета противник здійснив кілька прицільних пострілів у бік позицій наших захисників біля Павлополя. На цьому ж напрямку було зафіксовано проліт БПЛА противника з перетином лінії розмежування. Завдяки оперативним діям українських захисників, ворожий безпілотник було вчасно подавлено засобами РЕБ.

Неподалік Талаківки окупанти прицільним вогнем зі станкових протитанкових гранатометів обстріляли позиції Збройних сил України.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік населеного пункту Золоте-4 противник вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Поблизу Новозванівки збройні формування Російської Федерації прицільним вогнем зі стрілецької зброї обстрілювали позиції наших воїнів.

Станом на 7 годину ранку 5 березня в районі проведення операції Об’єднаних сил обстрілів не зафіксовано.

Повʼязані теми:

Наступна публікація