За добу на Донбасі не було зафіксовано обстрілів українських позицій – ООС

За добу на Донбасі не було зафіксовано обстрілів українських позицій – ООС

Фото: Getty Images

Напередодні донецькі бойовики повідомляли про зрив перемир’я.

Командування Операції об’єднаних сил повідомило, що за добу не було зафіксовано жодного обстрілу українських позицій на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

"Від початку поточної доби обстрілів позицій Об'єднаних сил не зафіксовано", - йдеться у повідомленні.

Водночас, у сюжеті ТСН цю інформацію також підтвердив і очільник одного із підрозділів на Маріупольському напрямку Андрій Гнатов.

"Я точно можу стверджувати, що зброя ані підрозділами ЗСУ, ані підрозділами окупаційних військ по позиціях супротивника не застосовувалась. Відмічались поодинокі звуки, схожі на постріли, але ситуація може змінитися у будь-який момент", - розповів він.

Нагадаємо, у ніч проти 21 липня між українськими військовими та бойовиками, яких підтримує Росія, оголошено стале "хлібне" перемир'я, про що було домовлено на перемовинах у Мінську. Цей режим діятиме уздовж всієї лінії розмежування в районі проведення ООС у Донецькій та Луганській областях. Він передбачає обопільне припинення ведення вогню з будь-яких видів озброєння.

Уранці 21 липня в районі міста Щастя Луганської області у результаті вибуху невідомого пристрою загинули двоє військових і отримали поранення ще двоє. На інцидент вже відреагував президент Володимир Зеленський, який повідомив про початок розслідування обставин смерті бійців. 

Двоє військовослужбовців підірвались на вибухівці на Луганщині

Двоє військовослужбовців підірвались на вибухівці на Луганщині

Повʼязані теми:

Наступна публікація