За добу троє українських військових отримали поранення на Донбасі

За добу троє українських військових отримали поранення на Донбасі

Фото: Reuters

Всього бойовики 30 разів обстрілювали позиції ЗСУ на Сході України.

За минулу добу, 20 червня, бойовики ОРДЛО 30 разів обстрілювали позиції українських військовослужбовців на Донбасі, в результаті чого троє бійців ЗСУ отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"На Луганському напрямку противник вдався до провокацій в районах населених пунктів Новотошківське та Золоте, де відкривав вогонь по наших позиціях з артилерії та стрілецької зброї. Підрозділи Об'єднаних сил давали адекватну відповідь. На Донецькому та Маріупільському напрямках відзначається активізація противника в районах населених пунктів Авдіївка, Мар’їнка, Павлопіль, Водяне, Широкине. З настанням темної пори доби, ворог здійснював провокаційні обстріли переважно зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів", - йдеться у повідомленні.

Ранкове зведення на 7.00 21 червня 2018 року #ООС #операція_ОС Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation 20 червня 2018 р.

Зазначається, що з цих 30 обстрілів 6 разів бойовики застосовували артилерію та міномети. За необхідності підрозділи ООС придушували вогневі точки противники вогнем у відповідь.

Упродовж ночі 21 червня бойовики шість разів лише зі стрілецької зброї обстрілювали українські позиції на Донбасі.

Тим часом, українські військові схопили колишнього бійця ЗСУ Олексія Бідусенка, який рік тому перейшов на бік російських окупаційних військ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація