За добу військові ліквідували трьох окупантів, четверо отримали поранення. Дані штабу ООС

За добу військові ліквідували трьох окупантів, четверо отримали поранення. Дані штабу ООС

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Російські окупаційні війська 25 разів вдавалися до прицільного вогню по українських позиціях, десять разів ворог застосовував артилерію та міномети.

Упродовж минулої доби, 23 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася стабільною та контрольованою. Переважна більшість бойових дій проходила із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів різних типів.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру Операції об'єднаних сил.

Так, за даними штабу, у першій половині доби ворог активно застосовував ствольну артилерію та міномети, а ввечері на деяких ділянках лінії зіткнення – БМП.

Бої тривали в районі населених пунктів Новотошківське, Кримське, Світлодарськ та Золоте, що на Луганщині. Не припинялися бойові дії на Донецькому напрямку поблизу Кам’янки, Пісків та Авдіївки. Найбільш активні бойові дії упродовж доби точилися на Маріупольському напрямку – в районі населених пунктів Лебединське, Павлопіль, Широкіне та Водяне.

РАНКОВЕ ЗВЕДЕННЯ НА 7:00 24 ЧЕРВНЯ 2018 РОКУ #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 23 червня,...

Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Saturday, June 23, 2018

Як йдеться у повідомленні, російські окупаційні війська 25 разів вдавалися до прицільного вогню по українських позиціях, десять разів ворог застосовував артилерію та міномети.

"Підрозділи Об’єднаних сил не дозволяли противнику покращити тактичне положення, вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу", - наголошують у штабі.

Також, як повідомляє штаб, упродовж поточної доби російські найманці один раз відкривали вогонь по українських військових з РПГ та стрілецької зброї у районі населеного пункту Гнутове, що на Маріупольському напрямку.

Водночас у темну пору доби ворог збільшив кількість обстрілів з артилерії великого калібру, забороненого Мінськими домовленостями, 5 українських військових отримали поранення. Всі вони госпіталізовані, їм надається кваліфікована медична допомога.

За даними розвідки, трьох окупантів було знищено та ще чотирьох поранено. Ворог також втратив одну одиницю автомобільного транспорту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація