Загострення ситуації біля Маріуполя та провокації в Комінтерновому. Мапа АТО

Загострення ситуації біля Маріуполя та провокації в Комінтерновому. Мапа АТО

Бойовики посилили обстріли біля Маріуполя / Фото: Reuters

За добу на Донбасі було поранено одного військового.

Упродовж минулої доби бойовики на посилили обстріли на Маріупольському та Луганському напрямках. Внаслідок бойових дій загиблих серед українських військових немає, одного бійця було поранено біля Горлівки.

Про це на брифінгу поінформував речник Адміністрації президента з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

Луганський напрямок

Тут противник активізувався. Ввечері бойовики застосували 120-мм міномет у Станиці Луганській. Кілька мін розірвалося біля пішохідного КПВВ. Також вчора було дуже неспокійно поблизу Трьохізбенки.

Донецький напрямок

Обстановка залишається незмінною. Двічі противник використав міномети у Кіровому та Первомайському, а в Майорську українські військові двічі потрапили під вогонь снайперів.

Маріупольський напрямок

На цьому напрямку обстановка загострилася. Зокрема, у Мар'їнці противник порушив режим тиші 17 разів, безупинно ведучи вогонь протягом кількох годин, а в Красногорівці відбувся мінометний обстріл.

Ситуація в зоні АТО станом на 4 лютого / Фото: ТСН.ua

Окрім цього, бойовики обстріляли український блокпост на трасі Маріуполь – Донецьк.

Також противник активізувався східніше Маріуполя. Зокрема, передові позиції сил АТО на лінії Гнутове – Ломакине неодноразово були обстріляні зі 120-мм мінометів.

У контрольованому бойовиками Комінтерновому  бойовики відкрили вогонь з "Градів" у бік села Саханка. Одночасно ворог вів вогонь з мінометів, ПТРК та зенітних установок у бік села Октябрь.

Повʼязані теми:

Наступна публікація