Зеленський назвав країну, без допомоги якої Україна програє війну Росії

Зеленський назвав країну, без допомоги якої Україна програє війну Росії

Фото: Офіс президента України

Також Зеленський висловив хвилювання зміни політичних сил у Вашингтоні після виборів 2024.

Глава держави Володимир Зеленський вважає, якщо США припинять надавати Україні військові та фінансову допомоги, Україна ризикує програти війну Росії. 

Таку думку лідер України висловив в ексклюзивному інтерв’ю Associated Press, яке вийшло у середу, 29 березня. 

"Сполучені Штати дійсно розуміють, якщо вони перестануть нам допомагати, ми не виграємо", - сказав він лаконічно.

Також Зеленський висловив хвилювання зміни політичних сил у Вашингтоні після виборів 2024. Він вважає, що перемога республіканців може вплинути на подальший розвиток війни в Україні.

Український президент не назвав, кого саме із політиків-республіканців він має на увазі. Втім, автори статті припускають, що йдеться про колишнього президента США Дональда Трампа та ймовірного конкурента Трампа на виборах, губернатора штату Флориди Рона Десантіса. 

"Але дехто в Сполучених Штатах, зокрема республіканець Дональд Трамп, колишній президент США та нинішній кандидат 2024 року, сумнівається, чи варто Вашингтону продовжувати надавати Україні мільярди доларів військової допомогиЙмовірний конкурент Трампа від Республіканської партії припустив, що захист України в "територіальній суперечці" з Росією не є важливим пріоритетом національної безпеки США. Пізніше він відмовився від цієї заяви після того, як зіткнувся з критикою з боку інших куточків Республіканської партії", - йдеться у матеріалі.

Скандальні заяви Дональда Трампа

Нагадаємо, під час виступу перед своїми прихильниками у Техасі Трамп заявив, що він закінчить війну в Україні протягом 24 годин після повернення у Білий дім.

Також Трамп знову потрапив у скандал, назвавши Путіна "розумною людиною, яка хотіла миру". Таку скандальну заяву він озвучив під час одного із передвиборчих виступів.

А для інтерв'ю Fox news Трамп заявив, що до виборів США 2024 року Україну "можуть стерти з лиця землі".

Дональд Трамп хоче створити власну політичну партію

Дональд Трамп хоче створити власну політичну партію

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація