Зеленський проводить нараду з силовиками через убивство бойовиками "ДНР" військових під Павлополем

Зеленський проводить нараду з силовиками через убивство бойовиками "ДНР" військових під Павлополем

Фото: Сайт президента України

На зустрічі присутні секретар РНБО і начальник Генштабу.

Президент України Володимир Зеленський проводить нараду з силовиками через обстріл бойовиків, який відбувся 6 серпня в районі Павлополя на Донбасі, внаслідок якого загинули четверо українських військових.

Нарада відбувається в Офісі президента України.

На зустрічі присутні начальник Генерального штабу Руслан Хомчак, представники ключових підрозділів ЗСУ, секретар РНБО Олександр Данилюк. 

Нагадаємо, у зоні бойових дій на Донбасі російські окупанти обстріляли позиції ЗСУ, внаслідок чого загинули бійці 36-ї бригади морської піхоти. Вони займалися інженерним обладнанням позицій взводно-опорного пункту, коли бойовики відкрили вогонь з ручного протитанкового гранатомету. За словами Данилюка, смерть українців не залишиться без уваги.

У ніч проти 21 липня між українськими військовими та бойовиками, яких підтримує Росія, оголошено стале "хлібне" перемир'я, про що було домовлено на перемовинах у Мінську. Цей режим діятиме уздовж всієї лінії розмежування в районі проведення ООС у Донецькій та Луганській областях. Він передбачає обопільне припинення ведення вогню з будь-яких видів озброєння.

Уранці 21 липня в районі міста Щастя Луганської області у результаті вибуху невідомого пристрою загинули двоє військових і отримали поранення ще двоє. На інцидент відреагував президент Володимир Зеленський, який повідомив про початок розслідування обставин смерті бійців. 

Керівництво держави збирається на Банковій, аби обговорити ситуацію на фронті

Керівництво держави збирається на Банковій, аби обговорити ситуацію на фронті

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація