Житель Луганщини заховав смертоносний арсенал у літній кухні

Ще у 2014 році цей чоловік, перебуваючи у складі НЗФ, вночі привозив на вантажному автомобілі якісь мішки та носив їх до свого будинку.

Поліція виявила арсенал у жителя Привілля, що під Лисичанськом. Чоловіка в березні цього року оголосили у розшук.

Про це у вівторок, 20 квітня, повідомила начальниця Відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай.

"190 одиниць різного виду боєприпасів - постріли ВОГ-17М та ПГ-7С, ручні камулятивні гранати, РПГ, вишибні заряди та тротилові частини до гранат ПГ-7Л, вишибні двигунні заряди до ПТРК "Конкурс", набої різного калібру – весь цей смертоносний арсенал був надійно прихований 41-річним мешканцем м. Привілля", - написала вона на сторінці у Facebook.

Зазначається, що цього громадянина слідчі в березні цього року оголосили у розшук за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого статтею 260 КК України (Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності), як учасника НЗФ так званої ЛНР.

"В рамках проведення досудового слідства за цим кримінальним провадженням слідчими була отримана інформація про те, що ще у 2014 році цей чоловік, перебуваючи у складі НЗФ, вночі привозив на вантажному автомобілі якісь мішки та носив їх до свого будинку і складав у літній кухні", - йдеться у повідомленні.

Вилучене направлено до НДЕКЦ на дослідження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Раніше у Привіллі Луганської області виявили схрон з боєприпасами. Небезпечна знахідка була розташована на території однієї із шкіл. 

Поблизу Білої Церкви сапери знайшли схрон боєприпасів

Поблизу Білої Церкви сапери знайшли схрон боєприпасів

Повʼязані теми:

Наступна публікація