Жителі Мар'їнки радіють, що Україна дала гідну відповідь на обстріли сепаратистів

Жителі Мар'їнки радіють, що Україна дала гідну відповідь на обстріли сепаратистів

Фото: facebook.com/Вячеслав Аброськін

Людей із проукраїнською позицією в містечку не так уже й багато.

Після важкої ночі продовжує димитися Мар'їнка. Там у мирні споруди влучали снаряди терористів "ДНР", ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

У порожній будинок, куди зрідка заходив пожити місцевий безхатько, влучив снаряд 152 калібру. На сусідній вулиці снаряд та вогонь залишили від 2-поверхового будинку самі обгорілі стіни. Відновити його не буде жодної можливості.

Господар Сергій каже, що будував його не для себе. В будинку мали жити діти та малі онуки. Натомість тепер там розплавлені іграшки, обгорілі меблі та знищені особисті речі.

У Мар’їнці внаслідок нічного обстрілу згоріло кілька будинків

У Мар’їнці внаслідок нічного обстрілу згоріло кілька будинків

Микола про нічні пригоди розповідає емоційно. "Валили: летіло, горіло це все до 2:00 ночі, поки артнальот не закінчився", - каже він. Найбільше чоловік радіє з того, що українські військові дали гідну відповідь. Микола ризикує своїм домом та життям, але не хоче, аби у відповідь на вогонь з боку терористів українська зброя мовчала. "Вони нам принесли свинцову кашу і ми її запиваємо кров'яною юшкою. За що їх любить?", - каже він про сепаратистів.

Як повідомлялося, вночі проти 19 серпня бойовики почали обстріл Мар'їнки Донецької області. "Район обстрілу - проспект Дружби (раніше Ворошилова). Через попадання снаряда загорівся будинок біля школи №2", - зазначив начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін. Снаряди пролітали просто над головами місцевих мешканців.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація