Знайшлася дружина-колаборантка бойовика Губарєва: стало відомо, що сталося

Знайшлася дружина-колаборантка бойовика Губарєва: стало відомо, що сталося

Фото: російські пропагандисти

Зрадниця працювала у фейковій "адміністрації Херсонської області".

У Росії знайшли дружину бойовика Павла Губарєва Катерину Губарєву, яка в окупованому Херсоні обіймала посаду так званої "заступниці голови окупованої Херсонської області". Її заарештували на території РФ.

Про це повідомляють російські пропагандисти з посиланням на свої джерела в правоохоронних органах РФ.

Напередодні бойовик Павло Губарєв, колишній "народний губернатор Донецької області", заявив, що його дружина ще 15 жовтня нібито зникла в тимчасово окупованому Генічеську. Згодом російські пропагандисти повідомили, що дружину бойовика затримали в Росії за "розкрадання щрнайменше 60 мільйонів рублів".

Пропагандисти стверджують, що Губарєва хотіла домовитися зі своїми кураторами в Москві щодо вкрадених грошей, проте її нібито затримали через корупцію.

Подружжя бойовика та колаборантки Губарєвих: що відомо

2014 року, на початку російської агресії, сепаратист Павло Губарєв проголосив себе "народним губернатором Донеччини". Проте вже згодом Росія вирішила позбутися бойовика. Після цього він втік до Росії, проте згодом нібито повернувся до Донецька, де на нього було скоєно напад.

2015 року Губарєв розмріявся, що після повернення фейкових "Л/ДНР" до складу України він балотуватиметься на посаду народного депутата України.

Губарєв не вперше губить свою дружину. У вересні 2018 року бойовик бідкався, що Губарєва зникла в тимчасово окупованому Донецьку.

Після початку повномасштабної війни Росії проти України та окупації Херсона Губарєви знову "випливли". Цього разу дружина бойовика стала заступницею гауляйтера Херсонщини.

Читайте також:

Російські ракети в Польщі, атака по Україні та новини з фронту - Павло Нарожний

Російські ракети в Польщі, атака по Україні та новини з фронту - Павло Нарожний

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація