Зниклі у "сірій зоні" троє військових загинули, бойовики не віддають тіла

Зниклі у "сірій зоні" троє військових загинули, бойовики не віддають тіла

Фото: Getty Images

Військові проводять переговори з бойовиками, щоб повернути тіла трьох морських піхотинців.

Троє військових, які зникли 8 січня біля лінії розмежування на Донеччині, загинули.

Про це ТСН.ua розповів Сергій, двоюрідний брат одного із загиблих бійців Сергія Сонька.

Військові, які зв'язувалися з родичами Сонька, повідомили, що тіла трьох морських піхотинців перебувають у бойовиків.

"Ще вчора міг бути обмін. Там до блокпосту під'їхала комісія з Києва, чекали їх, а потім сєпари написали, що не віддадуть тіла. Сьогодні-завтра мають проводити переговори, щоб забрати тіла", - повідомив Сергій.

Сергію Соньку було 23 роки. Близько року тому він прийняв рішення захищати Батьківщину від ворогів. Він був командиром третього відділення частини морської піхоти. Паралельно Сергій навчався на юридичному факультеті на заочному відділенні. У Сергія в Херсоні лишилася мати, у Миколаєві його не дочекалася дівчина.

Ще двоє загиблих, за даними джерел, - 30-річний Сергій та 54-річний Микола.

Зазначимо, що офіційно цю інформацію в Міноборони не підтверджують. За словами спікера з питань АТО Олександра Мотузяника, бойовики дійсно виявили тіла у військовій формі, проте їхні особи будуть встановлені тільки після експертизи й упізнання. При цьому брат Сонько зазначив у коментарі ТСН.ua, що особистість Сергія була підтверджена за фотографією.

Як повідомлялося раніше, бійці з частини морської піхоти виконували завдання біля лінії розмежування, після чого не повернулися до місця розташування підрозділу. Їх розшукували кілька днів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація