Audi глобально оновить модельний ряд за 2019 рік

Audi глобально оновить модельний ряд за 2019 рік

Фото: Associated Press

Марка представить понад 15 рестайлінгових і нових моделей.

Компанія Audi планує представити 2019 року півтора десятка оновлених "заряджених" моделей і електрокарів, щоб компенсувати обвал продажів минулого року.

Так, за 2018-й відвантаження автомобілів марки скоротилися на 3,5%, пише AutoTimesNews.

Тепер же Audi вирішила переламати ситуацію на свою сторону і обіцяє розсекретити електрокар E-Tron Sportback і "заряджену" версію кросовера E-Tron Q2. Крім того німецький бренд планує представити десять моделей серії S і ще чотири моделі R/RS.

За попередніми даними, у найближчі кілька місяців Audi представить седан S8. До нього можуть приєднатися кросовер SQ8, а також S7 Sportback і S6 (седан/універсал). Також марка може представити потужну версію кросовера SQ3.

Судячи з офіційного плану компанії на 2019 рік, RS7 Sportback буде представлений у третьому кварталі, а RS Q3 і RS6 будуть представлені до кінця року. Прототипи усіх цих моделей були помічені практично без камуфляжу, що зазвичай є ознакою швидкого офіційного дебюту.

До кінця 2019 року у продаж надійдуть нові версії RS5 Sportback, R8 Facelift, TT RS Facelift, а також нещодавно показаний SQ5 TDI.

Раніше згадувалося, що концерн Volkswagen планує випустити 70 нових моделей електрокарів. Загалом електромобілі повинні вийти під 12 брендами, серед яких Audi, Porsche і Bentley. Якщо все піде за планом, то компанії спустять з конвеєра близько 22 мільйонів авто, що працюють на батареях.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація