Audi представила електричний самокат e-tron

Транспорт може проїхати без підзарядок 20 км.

Компанія Audi представила електричний самокат e-tron Scooter, виробництво і продажі якого повинні початися 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба Audi.

У презентації йдеться, що електросамокат поєднує у собі зручності скутера і скейтборда. Він важить всього 12 кг і орієнтований на кермування однією рукою. У компанії розповідають, що повороти на транспорті виконуються за рахунок перенесення ваги тіла вправо або вліво. При цьому прискорення та гальмування здійснюється за допомогою поворотної ручки.

Повідомляється, що без підзарядок електросамокат може проїхати до 20 км, а його максимальна швидкість – 20 км/год. Далекість поїздки збільшили за рахунок батарей, які відновлюють енергію під час гальмування.

Відомо, що самокат можна буде заряджати не тільки від станцій або звичайних розеток, але і просто у багажнику автомобілів за допомогою спеціального кабелю.

Audi e-tron Scooter оснащений необхідними світлодіодними ліхтарями: фарами, денними ходовими вогнями, задніми ліхтарями і стоп-сигналами. Інтерфейс Bluetooth дозволяє індивідуально регулювати характеристики їзди і забезпечує захист від крадіжки.

Наприкінці 2020 року клієнти зможуть придбати Audi e-tron Scooter приблизно за дві тисячі євро.

Фото: Audi.com

Раніше повідомлялося, що Volkswagen готує зручне рішення проблеми міських пробок. Німецька компанія створить сервіс оренди електросамокатів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація