Audi запустили у виробництво електричний кросовер

Audi запустили у виробництво електричний кросовер

Фото: electrek.co

На заводі в Брюсселі відкрили лінію складання позашляховика Audi Е-tron.

Прем'єра серійної версії електрокара Audi Е-tron відбудеться тільки 17 вересня, але з 3 вересня завод почне випускати новинку в серії. Старт був даний членом правління з виробництва і логістики AUDI AG Пітером Кеслером (Peter Kössler), як повідомляє Еlectrek.

"Audi Е-tron - справжній піонер. Він оснащений інноваційними технологіями, як-от віртуальні зовнішні дзеркала і поєднує в собі традиційні якості Audi в управлінні та динаміці з технічним Vorsprung, який виходить далеко за межі автомобіля. Наш завод в Брюсселі був повністю модернізований для виробництва електромобіля. Це перше в світі сертифіковане CO2 -нейтральне масове виробництво в преміальному сегменті", - сказав Пітер.

Про обсяги серійного виробництва поки в компанії воліють замовчувати, зберігаючи інформацію до дебюту електричного позашляховика. Варто додати, що в липні німецький автовиробник запустив виробництво електромоторів на угорському заводі бренду, але основна частина збірки все ж буде покладена на Audi Brussels.

Зазначимо, що прем'єра передсерійної версії Audi Е-tron відбулася на Женевському автосалоні і виробник активно почав приймати попередні замовлення на позашляховик. Планувалося, що презентація серійної версії відбудеться в серпні 2018 року. Однак арешт глави компанії, який пов`язаний з Дизельгейтом, змусив відкласти презентацію.

Нагадаємо, що Audi Е-tron всі півроку тестується на дорогах світу, демонструючи окремі технології. Так ми вже знаємо, що силовий агрегат новинки буде представлений акумулятором потужністю 95 кВт/год, двома електродвигунами загальною потужністю 320 кВт і діапазоном в 400 км на повному заряді. Крім того, позашляховик здатний швидко заряджатися до 150 кВт. Плюс до всього він може бути оснащений п'ятьма моніторами різної величини.

Повʼязані теми:

Наступна публікація