Австралійці випустять електричний скейтборд з прискоренням 72 км/год

Австралійці випустять електричний скейтборд з прискоренням 72 км/год

Фото: bajaboard

Запас ходу борда складе 45 км.

Компанія Bajaboard з Австралії готується випустити надпотужний електричний скейтборд, який зможе розігнатися до 72 км/год.

Виробник поки що не поспішає пускати "дошку" у продажі, а до купівлі радить готуватися тільки досвідченим скейтерам, пише Electrek.

Крім шаленого прискорення борд отримає ще й пристойний запас ходу – 45 км. Дуже непогано, як для транспорту вагою всього у 26 кілограм.

Забезпечують потужність скейтборда чотири електромотора Pantera потужністю 3,5 кВт кожен. Він оснащений чотирма контролерами 110 А, які у поєднанні з акумулятором 36 V повинні давати максимальну пікову потужність близько 21 к. с. (15,8 кВт).

Разом з тим серійна модель отримає контролери в 55 A, що знизить його потужність до все ж дуже гідних, як для скейтборду, 8 кВт.

Точна вартість електричного скейта поки що невідома, але австралійці заявляють, що він буде коштувати як гірський велосипед середнього або преміального класу.

Фото: electrek

Раніше згадувалося, що в Австралії дозволили емодзі на номерних знаках машин. Смайлики не будуть вважатися частиною реєстраційного номера. У них досі залишаються тільки букви і цифри. Також в кожному номері може бути не більше одного емодзі. Всього австралійцям дозволено вибирати з п'яти смайликів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація