Австралійці зробили з літака автобудинок і продають його за $36 тисяч. Фото

Новий будинок на колесах зберіг низку оригінальних деталей, таких як двері зі східцями і сидіння для стюардеси.

В Австралії компанія майстрів перетворила частину літака на повноцінний автобудинок.

Нова повністю робоча конструкція навіть зберегла двері літака, пише Insider.

У повідомленні зазначається, що команда автомобільних конструкторів придбала модель літака Dash 8, яка раніше використовувалася для навчання бортпровідників, за $1,3 тисячі.

Після покупки майстри зайнялися створенням шасі, на яке можна поставити літак. Також була задіяна група електриків, сантехніків, столярів, покрівельників та малярів. Як наслідок через шість тижнів деталь кузова літака постала у новому образі.

"Чим незвичніше, тим краще для нас, оскільки ми насолоджуємося викликом, майстерністю і якістю продукції. Це основа для наших будинків, оскільки ми не зацікавлені у виробництві масових типових моделей", - сказав лідер команди Tiny House Guys Рік Кіл.

Фото: The Tiny House Guys

Як наслідок вийшов незвичайний будинок на колесах з житлової майданчиком, кухнею і навіть ванною кімнатою. Крім того, на одному боці конструкції є повнорозмірні скляні двері і висувний балкон-палуба.

Під підлогою є резервуар з гарячою водою і насос, а інша частина електрики будинку працює від сонячної енергії і батарей.

Конструктори розповіли, що у моделі спочатку були пасажирські крісла, але вони замінили їх на повноцінне ліжко. Деякі з оригінальних деталей літака все ж залишилися. Наприклад, сидіння для стюардеси поряд з дверима.

Тепер автодім виставлений на продаж за $36 тисяч.

Фото: The Tiny House Guys

Нагадаємо, що у Нідерландах назвали кращі автодома 2020 року. Експерти вибрали кращий кемпер, напів інтегрований та інтегральний будинки на колесах.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація