Іноді їхав менше 20 км/год: в Лос-Анджелесі сталася одна з найдовших та найповільніших гонитв в історії

Іноді їхав менше 20 км/год: в Лос-Анджелесі сталася одна з найдовших та найповільніших гонитв в історії

Правоохоронці намагалися спіймати водія шість годин.

У Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія, сталася одна з найдовших та найповільніших гонитв в історії.

Про це повідомляє Autoblog.

Зазвичай, все на трасі відбувається швидко - водій на повній швидкості мчить між іншими авто, а поліція намагається його наздогнати. Так, це займає певний час, але жодна гонитва не зрівняється з тією, що сталася ввечері 2 лютого.

Співробітники поліції побачили, як водій Chevrolet Malibu ховає невстановлений підозрілий предмет, проїжджаючи повз патруль. Розпочалося переслідування, яке розпочалось так само, як і всі інші – втікач їхав нестабільно, іноді смугою зустрічного руху, а іноді зі швидкістю понад 140 кілометрів на годину.

Проїжджаючи автострадою 110 км/год, підозрюваний зменшив швидкість до приблизно 55 кілометрів на годину, а іноді й нижче 20. Така нетипова поведінка утікача створила страшенний безлад на дорозі міста, що славиться своїми довжелезними заторами. Крім того, деякі екіпажі поліції в процесі гонитви були змушені залишити переслідування, щоб заповнити бензобаки. Гелікоптеру телевізійних новин, який навіть у прямому ефірі транслював цю гонитву, також довелось приземлитися та заправитись.

Як наслідок, прокололи шини Chevrolet Malibu лише за 6 годин і 60 кілометрів погоні. Водія заарештували за підозрою в ухиленні від кримінального злочину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація