Наче знімання чергового "Форсажу": в Гонконзі поліція одночасно зупинила 45 суперкарів

Наче знімання чергового "Форсажу": в Гонконзі поліція одночасно зупинила 45 суперкарів

Фото: autoevolution.com

Страшно навіть уявити, скільки разом вони коштують.

Гонконг — місто не з дешевих. Утім, нещодавно трапився випадок, який змусить шаленіти навіть деяких їхніх заможніх жителів.

Так, за інформацією Autoevolution, на вулицях містах одночасно помітили 45 суперкарів, які зупинила поліція. Причиною такого рішення з боку працівників правохоронних органів стали незаконні гонки та перевищення швидкості.

Зазначається, що влада почала свою операцію о 07:00 у неділю (21 лютого. — Ред.) та затримали колону суперкарів на швидкісній автомагістралі Island Eastern Corridor. Поліції довелося перекрити дві смуги руху, щоб затримати порушників.

На дорозі, де були зупинені стрітрейсери, обмеження швидкості становить 70 кілометрів на годину, але мешканці району постійно скаржились на ігнорування обмеження, а також повідомляли про постійні зустрічі вуличних гонщиків, особливо у вихідні, в ранні години, коли немає заторів.

Колона суперкарів складалася в основному з різних моделей Lamborghini, Porsche та Ferrari, але були в ній й кілька Nissan GT-R, McLaren та Mercedes-AMG GT S. Місцеві ЗМІ повідомляють, що один з Nissan GT-R був конфіскований після того, як виникли підозри, що він незаконно модифікований.

У 2020 році поліція Гонконгу отримала 139 повідомлень про незаконні вуличні гонки, що на 40% у порівнянні з 2019 роком. Крім того, на 3% збільшилася кількість штрафів, які були виписані порушників швидкісного режиму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація